Snelle levering

Scherpe prijzen

Trilplaten, online kopen en snel geleverd! | Infra-Tools

 

 

Trilplaat 13kN hovenier/stratenmaker Machines

Trilplaat met Honda motor: al 15 jaar meest verkochte trilplaat voor hovenier & stratenmaker ..

€ 1.189,00

Trilplaat 20kN SLAGKRACHT Machines

Trilplaat met Honda motor: 2 ton slagkracht tegen een SUPERPRIJS super betrouwbaar originele Ho..

€ 1.249,00

Trilplaat Samac T21 diesel Machines

Trilplaat met Hatz Diesel: slagkracht 21kN dieptewerking 55cm diesel Hatz 2B20 onderplaat van ..

€ 2.795,00

Trilstamper Samac S64 Machines

Trilstamper Samac S64: trilstamper met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding originele Hond..

€ 1.925,00

Wacker trilplaat 3060HT-S Machines

Wacker trilplaat 3060HT-S: voor en achteruit Hatz diesel 1B30 eigen gewicht 180kg plaatbreedte..

€ 0,00

Wacker trilplaat DPU 6555 Machines

Wacker trilplaat DPU 6555 voor en achteruit Hatz diesel 1D81S eigen gewicht 460kg plaatbreedte..

€ 0,00

Wacker trilstamper BS50-2 Machines

Wacker trilstamper BS50-2: 2-takt motor met verschillende voeten leverbaar eigen gewicht 58kg ..

€ 0,00

Wacker trilstamper BS60-2 Machines

Wacker trilstamper BS60-2: 2-takt motor met verschillende voeten leverbaar eigen gewicht 66kg ..

€ 0,00

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8

Trilplaat kopen

Een trilplaat is een ideaal apparaat om een ondergrond te verdichten. Wilt u een trilplaat kopen? Dan kan dat zijn om bijvoorbeeld ondergronden of bestrating aan te trillen. Gebroken puin, zand of grond zijn voorbeelden van ondergronden. De trilplaat wordt veel gebruikt in de wegenbouw door stratenmakers, maar ook door hoveniers. Naast het verdichten van de ondergrond is het een ideaal apparaat voor het aftrillen van straatwerk zoals stoepen, terrassen en opritten.

Een trilplaat levert zijn trileffect door een onbalansgewicht dat motorisch via een V-snaar wordt aangedreven. Afhankelijk van het gewicht en het motorvermogen bepaald de slagkracht van de trilplaat. De meeste trilplaten zijn sleeptrillers welke enkel vooruit gaan. Voor het grotere werk zijn er geschakelde trilplaten die zowel vooruit als achteruit kunnen. Ideaal om in de hoeken te komen!

De meeste trillers maken gebruik van een benzine- of dieselmotor en worden handmatig of elektrisch gestart. De benzinemotoren zijn meestal handmatig omdat ze vaak ook een kleinere en lichtere triller zijn. De dieselmotoren op trilplaten zijn vaak de grotere trillers. Ze beschikken meestal over een accu en startmotor waardoor ze elektrisch gestart kunnen worden. Echter maakt een diesel trilplaat meer geluid als een benzine triller.

Welke trilplaat moet ik kopen?

Wanneer je dus een trilplaat gaat kopen zijn er verschillende factoren waar u op kunt letten. Allereerst is het belangrijk om te weten waar je het voor gaat gebruiken, is het enkel om een tuinpad af te trillen of is het juist bedoeld voor de wegenbouw waar zelfs vrachtwagens over rijden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende breedtes van de grondplaat. Slagkracht is bepalend maar ook de werksnelheid is van belang, zeker wanneer er grotere oppervlaktes getrild moeten worden.

  • Afmeting grondplaat
  • Slagkracht in kN
  • Werksnelheid van de triller
  • Trilfrequentie van de trilplaat
  • Vooruit of vooruit en achteruit
  • Gewicht van de trilplaat
  • Benzine trilplaat of Diesel trilplaat
  • Hand gestart of elektrische start

Accessoires voor de trilplaat

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar voor trilplaten. De bekendste is toch wel een rubbermat. De rubbermat wordt onder de grondplaat geplaatst en zorgt er voor dat de bestrating niet beschadigd wanneer je de bestrating gaat aantrillen. Transportwielen is een tweede accessoire wat veel gebruikt wordt. De wielen worden vaak aan de zijkant geplaatst waardoor de trilplaat eenvoudig te verplaatsen is wanneer deze niet in werking is.

Meer informatie over trilplaten?

Infra-Tools levert trilplaten waar we letterlijk zelf achterstaan. Al meer dan 25 jaar verkopen we trilplaten van merken als Wacker, Samac en Belle. Deze topmerken verkopen we tegen zeer scherpe prijzen. Meer informatie over een product? Je kunt ons bereiken op 0412-635452 of per mal op info@infra-tools.nlTags: Trilplaat, Triller, Wacker, Samac, Belle