Snelle levering

Scherpe prijzen

Nieuws | Infra Tools

Gereedschap onderhoud - Juist in de winter! | Infra Tools
Machines en gereedschap hebben op zijn tijd onderhoud nodig. Denk bijvoorbeeld aan doorslijpers en trilplaten. Hier zitten motoren op die op zijn tijd onderhoud nodig hebben.
Hoe onderhoud ik mijn doorslijper bandenzaag?
Wanneer je trotse eigenaar bent van een Husqvarna bandenzaag, ook wel doorslijper genoemd, wil je je machine in topconditie behouden. Dit kan door consequent onderhoud te plegen aan je Husqvarna doorslijper. Het onderhoud van de doorslijper zorgt voor een langere levensduur en voorkomt uitval van je machine. Daarom is het van essentieel belang op tijd onderhoud te geven aan de bandenzaag. Maar hoe onderhoud ik mijn doorslijper bandenzaag? Hier onder leggen we uit hoe je het onderhoud van de machine (Husqvarna K970 in dit geval) uitvoert.
Wat is een handsondeerapparaat en hoe werkt het?
Een handsondeerapparaat word voornamelijk gebruikt om de dichtheid van de grond te meten bij bijvoorbeeld de aanleg van wegen, sportvelden enz. Bij deze werkzaamheden is het belangrijk om de indringingsweerstand van de bodem te bepalen, ook wel conus- of sondeerwaarde genoemd.
Alles wat je moet weten over bestraten!
Wanneer je gaat bestraten is het makkelijk te weten waar we het over hebben. Bestraten is niet zo maar iets waar je direct mee start. Er zijn verschillende stappen waar ja goed over dient na te denken voor je de tegels, klinkers of andere bestrating gaat leggen.
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4